Organisatie

Fresh Fulfilment

Uw nieuwe service provider in verslogistiek

Fresh Fulfilment

De wereld van food, retail en e-commerce verandert. Dat vraagt om een nieuw antwoord in verslogistiek. Fresh Fulfilment biedt oplossingen die flexibel meebewegen met de wensen van uw klanten en de ontwikkelingen in de markt. Wat uw ambities ten aanzien van versproducten ook zijn, wij zorgen dat u ze haalt.

Start-up met 90 jaar ervaring

Fresh Fulfilment is een initiatief van Hollander Barendrecht. Wij combineren het beste van twee werelden: 90 jaar kennis en ervaring in verslogistiek en de innovatiekracht van een start-up die food logistics van binnenuit wil vernieuwen. We beheersen de gehele keten: van opslag en voorraadbeheer tot distributie en transport. Tegelijkertijd kunnen we snel en flexibel schakelen en richten we ons samen met u op optimalisatie van uw versketen.

Fresh Fulfilment: next-level logistieke oplossingen voor bedrijven in (vers)retail, horeca en online.

Wendbaar en schaalbaar

Om aan de specifieke eisen van e-commerce te voldoen, is onze hele operatie ingericht op een sterk wisselend assortiment en voorbereid op eventuele groeispurten van start-up en scale-up klanten. Uw volledige versfulfilment is snel aanpasbaar en schaalbaar, terwijl de dagelijkse operatie gewaarborgd blijft.

Samen innoveren, snel implementeren

Fresh Fulfilment zoekt samen met u continu naar manieren om uw verslogistiek verder te verbeteren. We verkennen alternatieve oplossingen en zoeken graag het experiment op. Nieuwe ideeën toetsen we in datasimulaties en pilots, daarna zijn ze snel uitvoerbaar. Vers kan altijd verser – daar gaan we samen voor zorgen.

Zullen we beginnen?

Wilt u grenzen verleggen in verslogistiek, neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking. Maar pas op: daarna kan het snel gaan.