Nieuws

12,5-jarig jubileum Ron Laurens

1 maart 2024

12,5-jarig jubileum Ron Laurens

Ron Laurens viert een bijzonder jubileum bij Hollander: 12,5 jaar toewijding en expertise in het hart van onze IT-afdeling! Zijn passie voor IT en zijn ervaring als programmeur maakten hem de perfecte kandidaat voor de rol van applicatiebeheerder. "Enter en u bent er," lacht Ron, die in 2011 door een oud collega gewezen werd op een openstaande vacature bij Hollander Barendrecht en na een gesprek met toenmalig directeur Cees Kraaijeveld en applicatiecoördinator Marjan van der Steen direct aan de slag kon gaan.

Dynamisch team

Gedurende zijn tijd bij Hollander heeft Ron de groei van zowel zijn afdeling als de organisatie van dichtbij meegemaakt. "Van een klein team naar een groot en dynamisch team, we hebben het allemaal samen doorgemaakt". Toch was er altijd ruimte voor een lolletje: “Zo zat er op administratie een stagiair die zei dat zijn toetsenbord het niet meer deed. We bekeken het toetsenbord, draaide deze om en zagen zo de koffie eruit lopen” vertelt Ron met een glimlach.

Meerdere hoogtepunten

Het creëren van een eigen business intelligence platform voor Hollander is een hoogtepunt dat Ron niet snel zal vergeten. "Een uitdagend project, want we moesten daarvoor data onttrekken uit zowel het ERP als WMS”. Andere projecten waar Ron aan bij heeft gedragen zijn de implementatie van de keurapplicatie QC One en de narrowcasting schermen.

Lof van collega's

Zijn collega's Marjan en Nelleke zijn vol lof over Rons bijdragen: "Ron is onze eigen ERP-goeroe. Hij heeft talloze processen geautomatiseerd, waardoor onze systemen bijna continu draaien. Zijn inzet is van onschatbare waarde". Het werk van Ron als applicatiebeheerder kenmerkt zich door variatie en uitdaging, van het waarborgen van de 24/7 beschikbaarheid van applicaties tot het bijblijven met de nieuwste IT-ontwikkelingen.

Gezelligheid, familie, de Veluwe en Feyenoord

Door de jaren heen heeft Ron zich vaak ingezet voor de personeelsvereniging. Maar bovenal is Ron een echte familieman en een trotse opa van twee. In zijn vrijetijd geniet hij vaak samen met zijn vriendin en twee honden van zijn vakantiehuisje op de Veluwe. Maar als hij in zijn vrijetijd niet met familie is gaat zijn aandacht uit naar voetbal met een speciale plek in zijn hart voor zijn club Feyenoord.

vakantiehuisje

Ron, we feliciteren je van harte met deze prachtige mijlpaal bij Hollander! Op naar nog vele succesvolle jaren!