Onze kernwaarden en ambities

Onze kernwaarden en ambities

Visie
Met onze logistieke kennis en innovatiekracht willen wij consumenten laten genieten van gezonde en dagverse producten. Onze fascinatie voor vers en logistiek brengen het gemak en de beleving van gezond en lekker eten dichter bij de consument. Met onze partners en klanten helpen wij levensmiddelen tijdig en maximaal vers en gekoeld in de winkels te brengen. Met onze innovatie, kennis en intensieve samenwerking voegen wij voortdurend waarde toe aan de producten en diensten voor onze klanten en partners.

Missie
Wij willen dat onze klanten het optimale rendement uit onze ketensamenwerking halen. Wij leveren toegevoegde waarde door voortdurende regie en afstemming over de keten. Door onze innovatieve kennis en ervaring bij de inname, beheren, opslaan en distribueren van verse en gekoelde producten voor de retail houden we de keten kort, beheersbaar en betaalbaar.

Door innovatie en investering in een veilige en prettige werkomgeving willen wij een uitdagende en enthousiasmerende werkplek creƫren voor onze medewerkers, stagiaires en studenten.

 

Hollander Barendrecht is een dochteronderneming van The Greenery.

Onze waarden zijn:

Logistieke kennis

Met onze logistieke kennis en innovatiekracht mensen laten genieten van gezonde, verse en betrouwbare voedingsproducten.

Respect

Wij handelen met respect voor mens en natuur.

Waarde toevoegen

Wij voegen waarde toe (kennis, snelheid en betrouwbaarheid) aan de logistieke keten van onze retail klanten.

Continu verbeteren

Wij zoeken voortdurend naar verbeteringen en innovatieve oplossingen.