Onze kernwaarden en ambities

Onze kernwaarden en ambities

Visie
Met onze logistieke kennis en innovatiekracht willen wij consumenten laten genieten van gezonde en dagverse producten. Onze fascinatie voor vers en logistiek brengen het gemak en de beleving van gezond en lekker eten dichter bij de consument. Met onze partners en klanten helpen wij levensmiddelen tijdig en maximaal vers en gekoeld in de winkels te brengen. Met onze innovatie, kennis en intensieve samenwerking voegen wij voortdurend waarde toe aan de producten en diensten voor onze klanten en partners.

Missie
Wij willen dat onze klanten het optimale rendement uit onze ketensamenwerking halen. Wij leveren toegevoegde waarde door voortdurende regie en afstemming over de keten. Door onze innovatieve kennis en ervaring bij de inname, beheren, opslaan en distribueren van verse en gekoelde producten voor de retail houden we de keten kort, beheersbaar en betaalbaar.

Door innovatie en investering in een veilige en prettige werkomgeving willen wij een uitdagende en enthousiasmerende werkplek creëren voor onze medewerkers, stagiaires en studenten.

 

Hollander Barendrecht is een dochteronderneming van The Greenery en onderdeel van het cluster TG Logistics.

Onze kernwaarden zijn:

Flexibel

Met onze logistieke kennis en innovatiekracht bezitten wij een belangrijk onderscheidend vermogen. We denken in oplossingen en spelen in op calamiteiten, plotselinge volumestijgingen of andere uitdagingen.

Gedreven

We werken met passie: in de 1e plaats voor onze klant. Maar ook voor ons werk, onze historie, onze diensten en voor een duurzame samenleving.

Samenwerken

Door nauw samen te werken verbinden we onze keten aan logistieke kennis en ervaring. Dit doen we op basis van wederzijds respect; alleen zo maken we onze ambitie waar en zijn we in staat onze hoogwaardige logistieke dienstverlening aan te bieden.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak! We blijven goed met elkaar – en met onze klant - communiceren. Daardoor behalen we onze doelen en leveren we kwaliteit in alles wat we doen.