Organisatie

Dienstverlening

Wij streven dagelijks naar het efficiënter maken van de versketen.

Dienstverlening

Wij zijn regisseur in de versketen met de distributie naar meer dan 270 PLUS-supermarkten verspreid over heel Nederland. Hollander verzorgt het geconditioneerd transport van (deel)ladingen van fabrikanten en overslagcentra.

Ons dienstverleningspakket hebben we over de jaren flink uitgebreid door continue innovatie. In het assortiment, verse en semi verse producten (AGF, zuivel, vleeswaren, vis, kip, vlees, bloemen) maar vooral ook in de supply chain dienstverlening.

Naast logistiek en transport is Hollander tevens verantwoordelijk voor het beheren van de derving van producten en de financiële afwikkeling richting leveranciers. Deze kennis en ervaring is een platform waar ook andere klanten gebruik van kunnen maken. Onze onderneming levert diensten en verbeterprogramma’s voor supply chain activiteiten zoals forecasting, replenishment en backhauling.

Samen met onze opdrachtgevers richten wij ons op een besturing van de versketen waarbij het consumentengedrag centraal staat. In de basisprocessen ligt onze focus op standaardisatie, continue verbetering en efficiency. Hierdoor ontstaat tijd en ruimte om voortdurend te innoveren en de kwaliteit te verbeteren. Dit resulteert in intensieve ketensamenwerking die meer oplevert dan een verdere optimalisatie van individuele schakels.

Hollander onderscheidt zich als logistiek dienstverlener door:

  • Op te treden als strategisch partner/dienstverlener die tevens adviseert;
  • Zowel operationele als administratieve/financiële afhandeling van complexe goederenstromen;
  • Een schaalbare operatie neer te zetten met een landelijk dekkend transportnetwerk;
  • Een supply chain te besturen op basis van consumentengedrag met e-DC faciliteiten;
  • Tijd en ruimte te creëren voor innovatie waar onze klanten van profiteren;
  • Verschillende schakels in de keten samen te brengen: leverancier, retailer en dienstverlener;
  • Uitfaseren van tussenschakels; dit zorgt voor een verbetering van de kwaliteit en beschikbaarheid van het product en een verlaging van de operationele kosten.

 

Hollander Barendrecht is een dochteronderneming van The Greenery.