Nieuws

Christmas Logistics

22 december 2022

Christmas Logistics

Vandaag stond het bij The Greenery Logistics (TGL) in het teken van Kerstmis: een feest van samenzijn! Gezien de piekdrukte in de operatie bleek het nog een gehele klus om hieraan invulling te kunnen geven voor de verschillende bedrijfsonderdelen die gezamenlijk de krachtenbundel TGL vormen. Zo stond er bij Hollander een heuse foodtruck waar verse friet en winterburgers genuttigd konden worden – dit allemaal in de sfeer van vrolijke kerstliedjes.”

Andere TGL-locaties organiseerden een kerstlunch of kerstontbijt. Zo ook Dijco waar al in de vroege uren met elkaar samen gegeten werd. In The House werd er een kerstlunch voorbereid waar ook afdelingen van The Greenery Growers en The Greenery International konden genieten van een heerlijk uitgebreide kerstlunch. Het fijne aan dit jaar was dat het allemaal weer zonder beperkingen kon plaatsvinden.

The Greenery Logistics - LZV

Als logistiek dienstverlener in vers kon het maandelijkse groentepakket niet achterblijven. Zo werden er op locatie niet één maar twee groentepakketten uitgedeeld aan alle vaste medewerkers én uitzendkrachten.

The Greenery Logistics - LZV

Langs deze weg wensen wij al onze collega's van The Greenery (Logistics) prettige kerstdagen.

Wij danken u dan ook voor de prettige samenwerking. Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar en kijken wij positief vooruit naar een nieuw en vooruitstrevend jaar in 2023. Speciaal voor onze medewerkers is onze kerstwens oprecht en uit het hart: veel liefde, geluk en veel vreugde met deze warme en fijne feestdagen.