Nieuws

Farelcollege Bezoekt Hollander Barendrecht

16 november 2023

Farelcollege Bezoekt Hollander Barendrecht

Derdeklas VMBO-leerlingen van het Farelcollege in Ridderkerk kregen afgelopen woensdag de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij Hollander Barendrecht. Hollander, gelegen in Dutch Fresh Port, het internationale knooppunt voor vers logistiek.

Warm welkom

De leerlingen werden onder het genot van een drankje welkom geheten door trainees Tim Schepers en Sait Gökçek, waarmee de toon werd gezet voor een dag vol ontdekkingen. Na het warme welkom volgde een informatieve presentatie over The Greenery Logistics en haar dochteronderneming Hollander Barendrecht. Voor de leerlingen was dit een unieke kans om kennis te maken met onze bedrijfsprocessen, waarden en de rol die wij spelen in de dynamische wereld van versproducten.

Rondleiding VDC

Na de presentatie volgde een rondleiding door het vers distributiecentrum, beginnend bij inslag en eindigend bij fust. Zo kregen de leerlingen de kans om de praktische aspecten van vers logistiek te zien. Grote interesse ging uit naar de kettingbaan, de verschillende producten binnen het VDC en de bijhorende temperatuurzones.

rondleiding VDC

Afronding

De dag werd afgesloten met een sessie waar vragen gesteld en opmerkingen gemaakt konden worden. Dit was een waardevol moment, waarbij de leerlingen hun inzichten en ideeën met ons konden delen. Het was duidelijk dat ze veel nieuwe perspectieven hadden opgedaan over hun toekomstige beroepskeuzes.

trainee Sait

Benieuwd naar de mogelijkheden in vers logistiek? Check dan nu onze openstaande vacatures: vacatures TGL