Nieuws

The Greenery Logistics stijgt weer in de Top 100 Logistiek Dienstverleners!

8 juni 2023

The Greenery Logistics stijgt weer in de Top 100 Logistiek Dienstverleners!

Afgelopen dinsdagavond werd de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2023 bekend gemaakt. The Greenery Logistics (TGL) waaronder Hollander is dit jaar gestegen naar de 38e plek. "Na een enorme stijging vorig jaar is het ons gelukt om dit jaar wéér met maar liefst 19 plekken te stijgen. We staan we nu echt in het ‘linker rijtje’ en daar ben ik erg trots op", vertelt Commercieel Directeur TGL Peter van der Schoot. ”

Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement meten de beste logistieke bedrijven uit Nederland zich met elkaar. Voor TGL een goed moment om te kijken waar zij staat ten opzichte van concurrerende bedrijven.

Innovatie als belangrijke driver

Met de bekendmaking van de lijst wordt duidelijk dat innovatie een belangrijke drijver is voor de toekomst. Peter: "De gehele top onderscheidt zich op het gebied van innovatie en robotisering in logistieke processen. Maar ook duurzaamheid, warehousing en HR-beleid zijn onverminderd belangrijke thema's in onze branche."

Een sprong richting de top

"Gelukkig zijn we op al deze thema's actief", geeft Peter aan. "Het kan niet anders dan dat we volgend jaar wederom een sprong richting de top maken. Daarvoor wil ik alle medewerkers van The Greenery Logistics bedanken. Alleen dankzij de inzet van deze collega’s kunnen we succesvol zijn én blijven!"

Kernwaarden The Greenery Logistics

Meer weten?
Wil je meer informatie over The Greenery Logistics en haar expertises en dienstverlening? Kijk op www.thegreenerylogistics.com/expertise